Speculaas is zo'n koekje dat je eigenlijk altijd weer doet denken aan de Sinterklaastijd. Natuurlijk eet je kleine speculaasjes het hele jaar door. Lekker bij de thee of de koffie of, als je ervan houdt, op een witte boterham met boter. Heerlijk! Maar een speculaas pop is dan toch weer even anders. Je kunt een speculaas pop bestellen voor je medewerkers en deze uitdelen in de Sinterklaastijd. Je kunt erop rekenen dat deze geste enorm wordt gewaardeerd. Want, wie houdt er nu niet van speculaas? Een speculaas pop is wat dikker dan de gewone speculaasjes en daarom uitermate geschikt om in brokken te breken en samen van te snoepen!

Een speculaas pop is een traditioneel cadeau

Vroeger, héél lang geleden, werd een speculaas pop door een jongen aan zijn meisje gegeven op het moment dat hij werk van haar wilde maken. Natuurlijk gebeurde dit vooral in de periode rond Sinterklaas. Iets later gaven ook meisjes wel speculaaspoppen aan jongens als zij ze zagen zitten. Dit maakt de speculaas pop een heel traditioneel cadeau. Je hoeft er echter niet bang voor te zijn dat je medewerkers denken dat je iets van ze wilt. Ze zullen vooral het cadeau zeer waarderen. Denk je dat het mis zal gaan? Bestel dan lekker een banketletter voor je medewerkers!

Maak er iets bijzonders van

Heb je een creatieve geest en een beetje tijd over? Dan is het wel leuk om voor iedere medewerker een klein gedichtje te maken. Dit hoeft helemaal niet een verhaal van een hele pagina te zijn, maar een gedichtje van een paar regels waarin jij je waardering voor deze bepaalde medewerker uitspreekt. Hartstikke leuk om te maken en voor je medewerkers een blijvende blijk van waardering om te krijgen. Natuurlijk maak je een gedichtje voor iedere medewerker of geen gedichtjes. Er is echter nog een andere manier: maak één mooi gedicht en geef dat aan iedere medewerker. Dat maakt zo'n speculaas pop extra bijzonder!

Bestel nu alvast

Wil je met Sinterklaas goed voor de dag komen? Dan kun je nu alvast bestellen. De kans is groot dat je bedrijf nu niet zo druk is en dat je best een paar minuten over hebt. Na de zomer zal het al snel weer heel erg druk zijn en zul je het misschien vergeten. Je hoeft niet bang te zijn voor oudbakken speculaas. De bestellingen worden pas na half november verstuurd en vlak voor die tijd gebakken. Je wilt wel écht een goed cadeau geven, toch?