De winter komt er helaas weer langzamer hand aan, en dat betekend dat we de huizen weer goed moeten verwarmen. Alleen beginnen de fossiele grondstoffen langzaam op te raken. Een van deze fossiele grondstoffen is aardgas. Om onze huizen te verwarmen in de koudere periodes hebben wij de afgelopen tijd een samenwerking tussen een goede isolatie en verwarmingen op aardgas. Op aardgas verwarmen dat moet langzamerhand minder gaan worden. De aardgas voorraden zijn steeds lastiger aan te vullen en raken sneller op omdat er gewoon te weinig van te vinden is. Hierom moeten wij langzamerhand over gaan stappen op elektriciteit. Hiermee kun je je huis of tuin verwarmen met infrarood panelen.

Wat zijn de infrarood panelen?

Infrarood panelen zijn eigenlijk panelen die je op kunt hangen die door elektriciteit warm worden. De infrarode straling die vrij komt van de verwarmde panelen zorgen dat een kamer snel verwarmd wordt. Je ziet e infrarood panelen ook vaak op terrassen. Op sommige dagen kan het goed koud worden in de winterse periodes. Als jij dan met je vrienden naar een kroeg in de stad gaat dan kan het wel eens zijn dat het binnen helemaal vol zit. Of misschien ben jij, of zijn je vrienden wel rokers, en willen jullie daarom buiten zitten. Als een van deze twee het geval is op jouw avond, zijn er veel terrassen waar buiten zitten geen straf meer is in de winter. Door als horeca gelegenheid infrarood panelen op te hangen bij je terras, zorg je ervoor dat er ook mensen buiten kunnen zitten zonder het oncomfortabel koud te krijgen. Hiermee zorg je als horeca eigenaar niet alleen dat je gasten het buiten ook fijn hebben terwijl het erg koud is. Je zorgt er daarnaast ook voor dat je jouw terras vergroot. Niet alleen binnen kun je mensen bedienen, maar buiten ook. Op deze manier zorg je ervoor dat je ook nog eens meer omzet draait. Infrarood panelen, wie wil dat nou niet?

Infrarood panelen in de horeca

Ben jij of ken jij een horeca eigenaar die ook infrarood panelen moet installeren? Schaf dan snel een aantal infrarood panelen aan en laat je gasten niet langer in de kou staan. Infrarood panelen zijn het verwarmingssysteem van de toekomst. Aardgasvrij en een stuk milieu vriendelijker. Bestel er nu een paar en installeer ze op je terras. Je gasten zullen blijer zijn dan ooit tevoren.