Ga je graag en/of vaak op reis? Dan vertel ik je nu waarschijnlijk niets nieuws. Maar voor alle anderen: een reistas op wielen is echt een hele handige uitvinding. In deze tas kun je alle spullen stoppen die je nodig hebt tijdens je reis en je hoeft ‘m niet te tillen. De vier wielen aan de korte kant van de tas en de duw- dan wel trekstang aan de tegenoverliggende zijde zorgen voor optimaal comfort. Zo neem je een complete garderobe mee, zonder je een breuk te tillen.
Reistas op wielen

De uitvinding van het wiel was een belangrijke

Onze zeer verre voorvaderen hadden waarschijnlijk niet bedacht dat we ooit zouden kunnen vliegen met een vliegtuig en dan spullen mee zouden willen nemen. Toch is hun uitvinding van het wiel ook voor de reissector een uitkomst geweest. Oké, vliegtuigen gebruiken ook wielen, tandwielen en dergelijke, maar voor ons, passagiers, is het ook fijn dat dat ding ooit is uitgevonden. Een reistas op wielen scheelt enorm veel gedoe. Je hoeft niet te tillen. De tas is goed wendbaar en vaak nog geschikt als handbagage ook. En dat scheelt weer in de kosten.

Wielen zijn sowieso handig

Of je nu wielen onder je auto bedoelt, onder je bureaustoel, onder je skateboard, onder je computermuis of in de draaiende delen van welke motor dan ook. Wielen zorgen voor vooruitgang. En dat hebben onze voor- voor- voorvaderen en -moederen ook goed ingezien. Natuurlijk hebben zij ook ergens bedacht dat vuur best handig is. Maar wielen… bijna een nog betere uitvinding.

Comfort en gemak in welke kleur dan ook

Een reistas op wielen is van alle gemakken voorzien. Je kunt in deze reistas je spullen gemakkelijk en goed opgevouwen meenemen. Het is dan een kwestie van goed uithangen op de plek van bestemming en je bent er klaar voor. Geen gedoe meer met zoeken naar een strijkijzer in een ver buitenland. Of, nog erger, een strijkijzer meenemen op vakantie of zakenreis. Ook willen we allemaal iets unieks. Gelukkig zijn deze tassen verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Zo kan ieder lid van je gezin een eigen reistas meenemen die voor iedereen goed herkenbaar is. Zo zorg je ook voor duidelijkheid over de verantwoordelijkheid voor de bagage. Jouw tas: jouw verantwoordelijkheid.