Lijkt het je leuk om een vlag te ontwerpen met een eigen foto, je eigen ontwerp of met alleen je naam? Een vlag laten maken is een leuk proces en het is nog leuker om de vlag straks in handen te hebben. Vlaggen zijn er in diverse afmetingen en via de website kun je eenvoudig de afmetingen van jouw wens kiezen. In de online editor kun je een voorbeeld zien van de vlag die je in de editor hebt gemaakt, zodat je direct een beeld hebt van het mogelijke resultaat. Je kan daarbij zelf kiezen welke kleur de vlag wordt. Zo zijn er verschillende kleuren.
Vlag laten maken

Vlag laten maken om reclame te maken

Vlaggen zijn goed zichtbaar en daardoor ook goed reclamemateriaal. Zo kun je voor grote evenementen voor een grotere vlag kiezen en bij kleine evenementen kiezen voor kleine vlaggetjes. Je kunt de vlag laten bedrukken met een logo, jouw eigen design samen met mooie kleuren en een passend lettertype. Op deze manier trek je de aandacht van de mensen binnen en buiten en wordt de vlag vaak bekeken. Dit wordt ook veel gedaan door bedrijven die het lokale voet- of handbalteam sponsoren. Naast de shirts zorgen ze dan ook voor extra vlaggen langs de lijn.

Nog meer voordelen met vlaggen

Vlaggen zijn ook makkelijk mee te nemen en eenvoudig op te hangen of neer te zetten. Hierdoor heb je altijd betrouwbaar reclamemateriaal bij je en kan je makkelijker overbrengen wat je wilt promoten. Daarnaast gaat een vlag lang mee en bespaar je veel geld als het gaat om reclamemateriaal. Wanneer je een vlag nodig hebt die je uitsluitend binnen zal gaan gebruiken, dan zijn eigenlijk alle materialen geschikt. Als je echter vlaggen buiten wilt opzetten, dan kan je het beste kiezen voor ‘long-life material’. Het materiaal is klein geperforeerd in het oppervlak en is goed bestand tegen wind.

Hou je vlag zo mooi mogelijk!

Wanneer je besluit de vlag alleen binnen te gebruiken, dan is het verstandig om het normale vlaggenmateriaal te gebruiken. De vlag kan je af en toe wassen, maar doe dit niet te vaak. Eén keer per maand is vaak al voldoende, dan blijft de kleur het mooiste. De kleur blijft ook het langste mooi als je de vlag niet nat opvouwt, maar uitgehangen laat drogen. Tot slot is het belangrijk dat je de vlag uit de buurt houdt van bomen in verband met takken, kabels of andere objecten waar de vlag mee kan botsen en daardoor kan scheuren of beschadigd kan worden.