Houd jij ook zo van shoppen? Online of in de stad, het maakt niet uit. Overal zijn altijd wel leuke kledingstukken te scoren. Ieder jaar zijn er ook weer andere dingen in de mode. Dit wil je natuurlijk niet missen. Daarom is het aan te raden om modemagazines zo nu en dan door te bladeren of misschien kom je wel nieuwe stijlen tegen via social media. Hoe dan ook, deze blog zal je een beetje bij brengen over de laatste modetrends. Lees gauw verder en laat je inspireren voor je volgende aankopen. 

Terug naar de jaren 70

Steeds meer mensen brengen gehaakte kleding stukken terug. Dit was een razend populaire trend in de jaren 70. Mensen droegen gehaakte vesten, jurken, truien en noem maar op. Ieder kledingstuk had weer zijn eigen unieke kleurencombinatie. Een ding is zeker, kleuren stonden centraal. Deze trend leeft nu weer onder de modeliefhebbers. Het opvallende aan deze modetrend is dat het nu vooral populair is door de zanger Harry Styles. In de videoclip van zijn lied ‘Watermelon Sugar’ draagt hij vrolijke gehaakte kledingstukken. Sindsdien zijn de verkopen van deze kledingstukken enorm gestegen. 

Een combinatie van stijlvol en casual

Als je naar een werkbijeenkomst gaat, zorg je ervoor dat je je stijlvol aankleedt. En als je vervolgens dezelfde avond met vrienden afspreekt in de bar, ga je natuurlijk voor een casual outfit. Beiden hebben hun eigen unieke uitstraling, maar wat als je stijlvol en casual nou eens zou combineren? Dan krijg je dé populaire trend van het moment. Velen shoppen tegenwoordig een hoodie waar ze vervolgens een oversized blazer overheen dragen. Supersterren, maar ook de reguliere consument zie je steeds vaker met deze combinatie over straat lopen. Lijkt jou dit wel wat? Shop dan een malelions hoodie. Het kledingmerk malelions is een lifestyle brand dat zich richt op jonge en dynamische mannen en vrouwen. Je vindt er casual kleding van topkwaliteit. Neem dus zeker een kijkje op de website van het kledingmerk. 

Bohemian bloemen

Houd je wel van vrolijke kleuren en figuren? Dan is de Bohemian trend zeker wat voor jou. Steeds meer kledingmerken spelen in op deze trend en bieden dan ook fleurige kledingstukken aan. De modetrend is vooral gericht op vrouwen. Waarom? De trend is eigenlijk een soort symbolisch statement. De Bohemian bloemen staan voor feminisme en de rol van vrouwen in de maatschappij. Dit is overigens geen nieuwe trend. Al tientallen jaren hebben mensen Bohemian stijlen in hun kledingkast hangen. Momenteel wint deze trend weer aan populariteit.