Wil jij ook graag investeren in crypto? En wil je graag wat meer te weten komen over de ervaring en kosten van een coinbase wallet? Lees dan zeker even verder. Wanneer je geld gaat investeren in crypto is het ook verstandig om een wallet te hebben. In een wallet kun je namelijk de coins die je hebt opslaan en veilig stellen. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat er iemand bij de munten kan wanneer je deze gewoon veilig opslaat in een wallet. Het is hierbij natuurlijk wel belangrijk dat je de wallet wel goed beveiligd. Anders loop je misschien nog het risico dat je wallet gehackt kan worden maar wanneer je de wallet gewoon goed beveiligd hoef je hier zeker niet bang voor te zijn. Naast een online wallet zou je ook kunnen kiezen voor een offline wallet of zelfs een fysieke wallet. Hierbij is het maar net wat jij het fijnste vindt om te gebruiken. 

Wat is coinbase?

Wanneer je helemaal nieuw bent in de wereld van crypto zul je kunnen beginnen op coinbase. Coinbase is een van de grootste online crypto exchanges van de wereld. Heel erg veel mensen maken gebruik van deze dienst. Coinbase is heel erg makkelijk te gebruiken. Wanneer je een coin koopt via coinbase is het ook mogelijk om deze coin weer te verkopen op het moment dat jij denkt dat goed is. Wanneer je de coin liever nog wat langer in je bezit wilt houden is dat natuurlijk ook mogelijk. De munten kun je dus heel erg eenvoudig opslaan in een coinbase wallet. Naast dat een wallet ervoor zorgt dat je munten veilig zijn maakt het het ook heel makkelijk om munten te verzenden naar een andere wallet van bijvoorbeeld vrienden. Mocht je graag meer willen weten over de mogelijkheden van coinbase kun je altijd even een review lezen over de ervaring en kosten van een coinbase wallet. 

Waar moet je op letten bij het kopen van crypto?

Wanneer je wilt instappen in crypto zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk dat je altijd je verstand erbij houd. Het is namelijk niet de bedoeling dat je met emotie gaat handelen. Dan is de kans namelijk een stuk groter dat je fouten gaat maken. En je wilt het liefst niet dat je geld gaat verliezen. Houd er wel altijd rekening mee dat dit wel kan gebeuren. Het is dus belangrijk dat je alleen gaat handelen met geld dat je kunt missen en dat je niet echt nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een deel van je spaargeld. Of je zet elke maand een bepaald bedrag opzij om te kunnen investeren in crypto.