Een gamers jeugd

Vanaf mijn eerste herinneringen heb ik computerspellen gespeeld. Begonnen met klassiekers zoals Command & Conquer, Rollercoaster tycoon en Doom. Eindigend met hedendaagse klassiekers zoals The Witcher, GTA 5 en nog veel meer. Voornamelijk ben ik fan van multiplayer games, niets is lekkerder dan online iemand te verslaan door uren van oefening en trainen. Over de jaren is gamen een van mijn meest tijdrovende hobbies geweest. Begonnen op de oude werk pc van mijn vader, en daarna op een simple computer die moeite had met simpele spellen op de laagste instellingen. Tot ik eindelijk besloot de trekker over te halen en met mijn gespaarde centen een zelfsamengestelde game pc kocht. Een nieuwe wereld ging voor me open.

Game PC

Nadat ik eindelijk genoeg had opgespaard begon ik uitebreid onderzoek te doen. Welke videokaarten, hoeveel geheugen, audio kaart, moederboard, etc. het best pasten bij mijn behoeftes en gaming style. Na uren van twisten en wegen had ik eindelijk mijn beslissing genomen. Na een paar lange dagen werd mijn gloednieuwe pc eindelijk in de post bij mijn huis bezorgd. Na alles snel in elkaar te hebben gezet, all updates te hebben geïnstalleerd, en alle instellingen naar mijn voorkeur te hebben aangepast, kon ik eindelijk beginnen met waar dit allemaal om ging; gamen. Destijds één van de nieuwste en hottest spellen die net uit was gekomen was assassin’s creed Brotherhood. Ik had gewacht op mijn nieuwe pc zodat ik het spel kon ervaren zoals was bedoeld door de makers van Ubisoft. Met alle instellingen op ultra was het een gaming ervaring die ik nog nooit had ervaren. De karakters waren super realistisch, de natuur en steden wonderbaarlijk mooi, en de details spektaculair.

Sinds deze dag heb ik uren en uren voor het scherm gespendeerd. Deze nieuwe game pc was één van de beste investeringen die ik ooit heb gemaakt. Als je nog aan het twijfelen bent over het vervangen van je oude pc voor een nieuwe is mijn advies dat het het waard is. Kies een budget, en doe onderzoek op basis van welke games je wilt spelen en hoe lang je met je nieuwe pc door wilt kunnen. Er zijn genoeg websites die je kunnnen helpen en advies kunnen geven over het kiezen van onderdelen en een budget gebaseerd op je benodigheden. Voor mij heeft mijn nieuwe pc een nieuw gemak en ervaringen gegeven die ik niet voor mogelijk had gehouden. De beste aankoop van mijn leven (tot nu toe).